Toilet plaatsen in Nieuwegein

Bent u met een verbouwing bezig en wilt u een toilet plaatsen? De loodgieters van Spoed Loodgieter Service hebben ervaring met allerlei soorten toiletten. Zo kunnen wij een hangend toilet plaatsen, maar ook een staand toilet, een vlakspoeler of een diepspoeler. Onze loodgieter in Nieuwegein adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van toiletten.

Wc loopt door

Blijft het water in uw wc doorlopen na het doorspoelen? Dit wordt veroorzaakt doordat bepaalde onderdelen van het toilet niet naar behoren werken. Er kan bijvoorbeeld iets mis zijn met de vlotter of het bodemventiel van uw toilet. Een probleem met de vlotter kan ervoor zorgen dat er te veel water in de spoelbak komt. Het water wordt vervolgens afgevoerd via een overloopopening in de pot. Kalkaantasting is daarnaast ook een veel voorkomend probleem. Vaak kunt u zelf het doorlopen van het water verhelpen.  Een grondige reiniging van het toilet lost vaak al veel op. Als u verstand heeft van wc’s, dan kunt u zelf natuurlijk verder onderzoek uitvoeren.

Komt u er zelf niet uit of is uw toilet oud en heeft reparatie geen zin meer? Misschien is toiletrenovatie een optie. Spoed Loodgieter Service staat voor u klaar in Nieuwegein en omgeving. Wij voeren vakkundig reparaties uit of kunnen uw wc pot vervangen. Wij helpen u graag!