Loodgietersbedrijf Nieuwegein

Heeft u met spoed een loodgietersbedrijf in Nieuwegein nodig? Wij zijn niet alleen een loodgietersbedrijf, maar ook een allround installatiebedrijf die u helpt met al het kleine en grote installatiewerk. Lees hieronder wat onze loodgieter in Nieuwegein voor u kunnen betekenen of schakel direct een ervaren installateur van ons in door te bellen naar 030 - 200 35 64. U kunt bij onze specialisten terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw leidingwerk en sanitair. Onze vakmannen zijn in te schakelen voor zowel grote als kleine klussen.

Loodgietersbedrijf Nieuwegein: onze werkzaamheden

Onze loodgieters zijn breed opgeleid en leveren u kwaliteit. Bij ons loodgietersbedrijf kunt u onder andere gebruik maken van de volgende diensten:

  • Verschillende soorten onderhoud
  • Plaatsen van leidingwerk
  • Installatie van uw centrale verwarming
  • Renovatie van sanitair
  • Verbouwen badkamer
  • Vervangen van dakbedekking

Mist u iets in dit rijtje? Of wilt u gebruik maken van een van deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons installatiebedrijf op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die ons loodgietersbedrijf u kan bieden.

Installateur Nieuwegein

Al jaren zijn wij een begrip in Nieuwegein en omgeving. Onze installateur in Nieuwegein staat bij spoed binnen een half uur bij u op de stoep. Hij vraagt goed door aan de telefoon om het probleem goed in kaart te brengen. Op die manier kan hij al het benodigde materiaal meenemen en komt hij volledig voorbereid bij u. Onze installateur in Nieuwegein spreekt duidelijk met u af wat er moet gebeuren en wat het kostenplaatje is. Geen verrassingen achteraf.

Loodgietersbedrijf Nieuwegein: ons bedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke werkzaamheden nodig zijn om problemen aan uw leidingwerk en installaties op te lossen. Heeft u te maken met een spoedgeval? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week in te schakelen in het geval van nood. Daarnaast luisteren wij altijd naar uw wensen en houden wij rekening met uw budget. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn in Nieuwegein en de omgeving van Nieuwegein. Bel gerust 030 - 200 35 64.